AICR membra ECCE – European Council of Civil Engineers

AICR este membră a ECCE –European Council of Civil Engineers reprezentând comunitatea inginerilor constructori din România. Din această organizație fac parte asociații ale inginerilor constructori din țări precum Bulgaria,  Croația,  Cipru, Cehia, Estonia, Finlanda, Franța, Georgia, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Malta, Marea Britanie, Muntenegru, Polonia, Portugalia, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Turcia.

Detalii privind activitatea ECCE puteti afla accesand link-ul http://www.ecceengineers.eu/

În perioada 4 – 5 martie 2016 AICR a participat la cea de-a 63-a întâlnire a membrilor ECCE. Întâlnirea a avut loc în Spania, la Madrid și a fost organizata de catre Colegio de Ingenieros de Caminos, Canales y Puertos.

Fotografii de la eveniment pot fi vizualizate aici.

Comunicatul de presa transmis de ECCE la incheierea intalnirii il puteti citi aici.

 În perioada 29 – 31 octombrie 2015 AICR a participat la cea de-a 62-a întâlnire a membrilor ECCE. Întâlnirea a avut loc în Cehia, la Praga și a fost organizata de catre Czech Chamber of Certified Engineers and Technicians (CKAIT).

Fotografii de la eveniment pot fi vizualizate aici.

 În perioada 29 – 30 mai 2015 AICR a participat la cea de-a 61-a întâlnire a membrilor ECCE, prilejuită de aniversarea a 30 de ani de la înființarea ECCE (1985-2015). Întâlnirea a avut loc în Italia, la Napoli și a fost organizata de catre Ordinul Inginerilor din Napoli (Ordine degli Ingegneri della provincia di Napoli) concomitent cu Conferinta “Artistic and Monumental Heritage Restoration, Safeguard and Enhancement”

Fotografii de la eveniment pot fi vizualizate aici.